Prijzen: U heeft al een WEBSITE vanaf 500 Euro*!

Een eenvoudige website verzorgen wij al voor 500 Euro.  Dit is een éénmalig bedrag. Na oplevering kunt u zelf heel eenvoudig zaken bijhouden of veranderen. U betaalt daardoor geen onderhoudskosten. Dit scheelt u erg veel geld. Uiteraard kunnen wij u na oplevering altijd van dienst zijn. U krijgt dan vooraf een prijsopgave. U kunt ook een onderhoudscontract afnemen.

In principe geldt voor elke website dat in beginsel 5 pagina’s met gewenste content werkend wordt opgeleverd; inclusief Home-page en Contact-page. Teksten en foto’s kunt u zelf aanleveren aanleveren.

Wij werken niet met vaste templates, u kunt uw website helemaal naar wens laten maken en toch voor een mooie prijs.

Een webshop krijgt u bij ons al voor 700 Euro. U krijgt dan een home met SEO, een contact pagina, een algemene voorwaarden pagina en de shop. Standaard voeren wij 5 producten op elk inclusief de SEO. Betalingen kunnen via iDeal of creditcard. Het betaalsysteem richten we vaak in met Mollie.

De bijkomende -noodzakelijke- hosting kosten zijn 70 Euro per jaar. Die betaalt u aan uw provider. Dit doet u zelf, zodat u zelf eigenaar bent van de domeinnaam. Uiteraand kunnen wij u hier ook bij van dienst zijn. Als provider adviseren wij Antagonist.

Onderhoudscontract:

U krijgt bij oplevering van ons een complete website. Het is echter wel zo dat verschillende onderdelen (thema’s, plugins en WordPress zelf) van uw website regelmatig bijgewerkt moeten worden met de laatste upgrades (oudere versies kunnen bugs bevatten die hackers toegang geven tot uw website). De kans dat uw site gehackt wordt is daardoor kleiner. Ook heeft u regelmatig backups van uw site nodig om alle wijzigingen op te slaan (mocht er onverhoopt toch iets fout lopen).

Dit onderhoud kunt u makkelijk zelf doen met behulp van onze gebruiksaanwijzing. Voelt u zich echter niet thuis in deze omgeving, of heeft u er gewoon geen tijd voor, dan kunt u bij Javoweb een onderhoudscontract afsluiten. Wij nemen deze taak dan van u over.

Voor een onderhoudscontract betaalt u bij ons 15 Euro per maand

Voor dit bedrag houden we uw website-thema en plugins up to date, u krijgt een maandelijkse backup en we houden uw diskspace in de gaten (schonen deze op) bij uw host.

Door website en beveiliging steeds van de meest recente updates te voorzien blijft een site goed werken en minimaliseer je de kans dat een website gehackt wordt. We gebruiken alleen maar zeer goed beoordeelde beveiligingssoftware die door miljoenen WordPress sites gebruikt wordt. Maar helaas biedt dit geen 100% garantie dat uw site nooit gehackt zal worden. Die garantie kan niemand geven.

Een gehackte site valt buiten onze competenties en daarom uitdrukkelijk buiten het onderhoudscontract. Dit zie je dan ook terug in de prijs van het onderhoudscontract.

Neem contact met ons op

Optioneel:

  • Fotografie + bewerking van af 200 Euro.
  • Nieuwsbrief module: 50 Euro
  • Contactformulier: inclusief
  • Customized contactformulier: 50 Euro
  • SEO basis : inclusief
  • Prijzen zijn exclusief de BTW.

Disclaimer: wij gebruiken WordPress Plugins voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een contact formulier. De plugins die wij installeren worden altijd met 5 sterren gewaardeerd op WordPress.org en door 100 duizenden websites gebruikt. Bij oplevering van de website zijn alle plugins geupdated en 100% functioneel. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat een plugin door een update iets aan functionaliteit inboet. Mits u een onderhoudscontract afsluit kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Meer hiervoor in de algemene voorwaarden.